Profile photo

Need an photographer or retoucher?

I am a portrait, commercial, fashion, beauty and art photographer retoucher working worldwide.

In case you have any questions about business project, photos or need my services, please do not hesitate to contact me. I will gladly answer all of your inquires. Thanks for all the love and support!

Hrvoje

Please correct form

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

required *

Svjetski Dan plućne hipertenzije

Bilo mi je iznimno drago što sam imao prilike svojim fotkama obilježiti ovaj dan. Diljem svijeta 05.05. obilježava se Svjetski  Dan plućne hipertenzije, rijetke bolesti o kojoj se i danas  još vrlo malo zna, posebno u široj javnosti. Udruga Plava krila djeluje već treću godinu za redom, i pokušava proširiti svijest o postojanju PH.

Plava Krila dio su Europske udruge oboljelih od PH koja okuplja preko 30 zemalja članica. Svima nama zajednički cilj je obilježiti dan PH kroz projekte „Ostanite bez daha za plućnu hipertenziju“, na način da se  zdravi ljudi kroz razne  sportske aktivnosti dovedu u stanje bez daha, kako bi lakše  shvatili  oboljele koji se i bez  aktivnosti bore za svaki dah.

Ove godine obilježili smo Dan plućne hipertenzije sa  učenicima i djelatnicima osnovne škole „Antun Klasinc“ Lasinja,  jer smatramo da je bitno od najranije dobi educirati djecu o važnosti sporta, i ukazati im zapravo na činjenicu kako su sretni je se njime mogu baviti. Hvala svima koji su svojim  sudjelovanjem na bilo koji način pomogli  da se ovaj dan obilježi .

Plava krila

 

Leave a reply

Please correct form

required*

Save me from spam :) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.