Profile photo

Need an photographer or retoucher?

I am a portrait, commercial, fashion, beauty and art photographer retoucher working worldwide.

In case you have any questions about business project, photos or need my services, please do not hesitate to contact me. I will gladly answer all of your inquires. Thanks for all the love and support!

Hrvoje

Please correct form

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

required *

Moje fotke nagrađene na natječaju FotoOko

FotoOko – drugo po redu FotoOko održalo se u dvorcu Kerestinec. Što je FotoOko? Kako je bilo? Bacite pogled na članak ispod.

 FotoOko 2013.

U subotu, 21. rujna 2013., Fotoklub «Klik» u suradnji s raznim udrugama iz Svete Nedjelje i Zagrebačke županije, organizirao je drugo po redu FotoOko – cjelodnevnu manifestaciju održanu u dvorcu Kerestinec. Sudjelovati su mogli svi znatiželjnici, ljubitelji fotografije, profesionalci i amateri. Kotizacija je iznosila 70 kn. Program je zapoceo u 10 sati. Bilo je tu, između ostalog, srednjovjekovne odjeće, obuće i vitezova te starih automobila, koji su bili dio raznih fotoradionica. Nakon zadnjeg predavanja i fotkanja usljedio je rucak, koji je  bio fenomenalan! Cak i da nije bilo niceg drugog, isplatilo bi se zbog klope navratiti :). Oko 16 sati krenuli smo autima do obliznjih brežuljaka gdje nam je ekipica iz Planinarskog društva Pinklec pokazala nekoliko ljepih lokacija za slikanje pejzaža. Ukratko..odlican dan, organizacija, predavanja, druženje, atmosfera i klopa!

Nakon Fotooka otvoren je nagradni natječaj za sve koji su sudjelovali i to u tri kategorije :

  1. Priroda oko FotoOka
  2. Radionice FotoOka
  3. Ekipa na FotoOku

Na natječaj je bilo prijavljeno 265 fotki, od kojih je 45 bilo izloženo a 9 najbojih nagrađeno na izložbi koja je održana 11.10.2013. u dvorcu Kerestinec.

Izložba je ponovo bila odlicno organizirana, te usprkos kiši i utakmici(naši su izgubili od Belgije 2:1) koja je bila u to vrijeme, privuka je dosta veliki broj posjetitelja. Uz prigodni domjenak bilo je tu muzike, turbušnih plesačica i baleta. Na moje veliko oduševljenje 3 moje fotke su osvojile nagrade u tri različite kategorije. Dva prva mjesta u kategorijama “Ekipa” i “Priroda”, te treće mjesto u kategoriji “Radionica”. Jos vise me veseli zato jel je konkurencija bila jaka a sve izložene fotke odlicne! Moram priznati da nikad nisam dobio toliko nagrada, tako da nije bilo nimalo lako sve to nosit doma (Hvala Robiju i Sandri za prijevoz).

Ovim putem bi htio jos jednom čestitati svim nagrađenima : Ines Jurišić , Martina Bošković , Robert Mataković , Zlatko Ivančok, Vlatko Šplihal. Takoder hvala “Klikovcima”, sponzorima i svima koji su organizirali Fotooko. Moja preporuka svima je da obavezno navratite sljedece godine! 🙂

Veliki pozdrav,

Hrvoje

 

47_ekipa_1

1.mjesto tema : Ekipa

47_priroda_2

1.mjesto tema : Priroda

47_radionice_2

3.mjesto tema : Radionica

 

Evo i nekoliko dokumentarinh fotki s natječaja i izložbe.

 

Leave a reply

Please correct form

required*

Save me from spam :) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.